Duurzaam Bereikbaar 2539
Terug

Ik reis voor het eerst naar de campus

Puck van Kraaij werkt sinds kort als leefstijlcoach bij het Radboudumc. Ze woont in Den Bosch en reist vier keer per week op en neer naar Nijmegen. Hoe kan ze nu het slimste reizen naar de campus? In een interview licht Puck haar overwegingen toe.

Reiskeuzes

Puck heeft een auto, voor haar vorige baan was dat noodzakelijk. Toen ze startte bij het Radboud UMC heeft ze haar reismogelijkheden overwogen. “De concentratie die rijden vergt zorgt ervoor dat ik niet echt kan afschakelen. Dat vind ik wel belangrijk, nog even wat werk afronden of ontspannen.” Met de trein duurt de reis naar de campus een half uur. “Een half uur dat ik kan benutten”, benadrukt Puck enthousiast.

Gezonde leefstijl

Als leefstijlcoach hecht Puck veel waarde aan gezonde voeding en voldoende beweging. Tijdens haar heenreis geniet ze in de trein van een gezond ontbijt. “In de trein heb ik daar alle tijd voor. Ik maak het ’s avonds al klaar en hoef het ‘s ochtends alleen nog maar in mijn tas te stoppen!” Bovendien fietst Puck ook heen en weer naar het station. Ze heeft zowel in Den Bosch als Nijmegen een fiets staan. “Met de fiets is het sneller en beweging zorgt ook voor ontspanning na een drukke werkdag.”

Samenwerkingspartners