Toogethr Samenrijden
Terug

Toogethr - We're on emission

12 december 2022
Nieuwe lancering van Toogethr - de gratis samen-rijden app die jou automatisch matcht met collega’s uit de buurt


De benzineprijzen rijzen de pan uit. De gemiddelde Nederlander rijdt nog steeds 15.000 kilometer per jaar. Met de huidige prijzen ben je op jaarbasis al gauw zo’n 2600 euro kwijt aan benzine. Daarom is het niet gek dat we met z’n allen steeds meer kijken naar alternatieve vervoerswijzen. Velen van jullie komen al op de fiets of OV, maar wij snappen ook dat dit niet voor iedereen een passende oplossing is.

Daarom lanceert Duurzaam Bereikbaar Heijendaal, in samenwerking met Radboudumc, Radboud Universiteit, ROC Nijmegen en HAN University of Applied Sciences in Arnhem en Nijmegen opnieuw Toogethr! Toogethr is de gratis samen-rijden app die jou automatisch matcht met collega’s uit de buurt om samen naar werk/school en weer terug naar huis te rijden. Door dit samen te doen met andere (grote) organisaties uit de omgeving, is er altijd wel een persoon die ook jouw kant op moet.

Wat zijn de voordelen van Ridesharen met Toogethr?
  • Flink besparen op brandstofkosten
  • Verlagen van de CO2-uitstoot
  • Verminderen van files
  • Punten verdienen voor cadeaubonnen
Hoe werkt het?

Per gedeelde rit verdien je punten. De punten lever je in voor leuke cadeaubonnen van o.a. Bol.com, Zalando, bioscopen of leuke restaurants. De app matcht je met collega’s uit de buurt of je kiest ervoor om zelf iemand uit te nodigen. Uiteraard krijg je zelf altijd de mogelijkheid om een rit te accepteren of af te wijzen.

Let’s start!
  • Download de app in de Play Store of App Store, log in met je zakelijke e-mailadres en maak een profiel aan
  • Maak een rit aan, nodig je collega uit of laat de app iemand zoeken die met je mee kan rijden
  • Rij samen, verdien punten en geef ze uit in de webshop!

Als je samenreist, gebruik je de auto slim en bespaar je op de kosten. Elke passagier die meerijdt betekent een auto minder op de weg, en dus minder CO2-uitstoot en andere vervuiling.

Veel plezier!

Samenwerkingspartners